måndag 1 oktober 2012

Tillbaka!!


Inget skrivet under hela september, men även den månaden har det varit mycket extra jobb och övrig tid ute i stugan, utan internetuppkoppling. På handarbetsfronten är det heller inget nytt, utan jag fortsätter att försöka krympa mitt garnlager. Just nu stickar jag sockar och lägger på hög, men dom kommer nog till användning. I stugan använder vi båda, ofta och gärna, raggsockar.
Bilderna visar dels natuligtvis Yatsy och den andra alle´n här i stan, där jag ofta cyklar. Det är så bra med Yatsy, för det verkar inte störa henne att vara på två olika boende. Där ute är hon en riktig "bondkatt" numera och jagar möss, men väl i stan blir hon samma tokiga katt igen. I stugan håller hon sej bara på tomten så vi vet alltid var hon är. Vinden är just nu populär, för det börjar nog komma in skogsmöss. Hon kan jaga runt där riktigt bra, hör man och två gånger har hon kommit ned med små möss. Sedan är det kanske inte så roligt när hon inte får behålla dom utan husse eller matte tar dom istället.
Sedan har jag, tro det eller ej, börjat träna på Gym. Jag tänkte få ordning på min onda rygg eller i alla fall kunna minska på värktabletter. Nu när jag väl bestämt mej är det riktigt roligt. Jag har väldigt nära till ett också, vilket underlättar mycket. Egentligen var jag ordinerad sjukgymnastik, men där verkar dom inte vara till för patienter utan tvärt om. Gymmet är visserligen dyrt men jag känner mej välkommen och dom bryr sej.

Inga kommentarer: