måndag 18 juni 2012


Nu har jag virkat ihop alla rutor. Det var inte roligt, så därför gjorde jag det snabbt, för att kunna fortsätta med något roligare. Nu virkar jag en kant med stolpar runt hela pläden och det är betydligt roligare. Jag är helt inne på virkning nu. Boken på bilden beställde jag från Bokus, den kostade 112 kronor där och var verkligen prisvärd. Den kan jag rekommendera!
Idag har jag bl.a. sparat ned foton från datorn till USB-minne. Det var ett bra tag sedan sist, så det var hög tid. Den mappen med bilder och filmer på barnbarnet var väldigt stor, så jag fick köpa ett nytt USB-minne för att kunna ha alla på ett minne. Varje gång jag köper ett nytt USB-minne är priset ungefär detsamma, men dom rymmer mycket mer.
Jag har även sparat ned min blogg i datorn, den får vara min dagbok. Även den sparar jag på externt minne. En sak är ju säker och det att datorn någon gång lägger av. Jag har sparat bloggen lite då och då så därför är början i slutet. Nu sitter jag och "vänder" på den och passar på att rätta lite stavfel och redigera lite. Detta kommer att ta lite tid, jag började i november 2008 och den är på 238 sidor. Det kommer nog att bli något färre sidor, för jag drar ihop lite där det blivit luckor, men över 200 sidor kommer det säkert att bli. Det är ju nästan en hel bok, även om mycket är bilder. Yatsy har funnits med hela tiden, fast hon inte bodde hos oss då utan var på besök ibland.

Inga kommentarer: