fredag 1 juni 2012

Skilda världar!

Ja, det tycker jag det är att vara i stugan eller lägenheten, men båda känns bra. Jag har, förutom idag, varit ute i stugan alla dagar på min semester. Nästan varje kväll, har jag tänkt "varför tog jag inte med grejor, så jag kunde sova över och inte behöva åka in till stan. Väl hemma i lägenheten känns det väldigt bra det också. Det är bara att vrida på en kran så har jag varmt och kallt vatten. Därute får man cykla ned till sjön, om man vill tvätta sej ordentligt och det känns inte så lockande än. Yatsy verkar ha vant sej vid att flyttas omkring också. Jag behöver inte jaga henne när vi ska åka. Det fick jag göra oavsett vart vi skulle åka. Jag tror att det är att vara i buren och åka bil som hon inte gillade, men nu verkar det ha gått över. Ute i stugan håller hon sej på tomten och gärna i närheten av oss. Går vi in, följer hon oftast med.
Det har varit hårt arbete som gäller där ute. Dom förra ägarna orkade inte med dom sista åren, så det är en del att att igen. Men det blir många pauser med fika och en stunds virkning på verandan.Även när jag jobbar stannar jag upp och bara njuter en stund. Det är väldigt fridfullt där ute.
Idag, när det ändå inte var så bra väder, åkte jag med gubben till Göteborg. Han skulle till Biltema och jag hoppade av vid IKEA. Det var några småsaker jag ville köpa ( och så blev det några jag inte visste att jag behövde). I eftermiddag hade jag tvätt-tid och passade dessutom på att baka lite glutenfritt bröd.

Inga kommentarer: