lördag 5 maj 2012

Allt är borta....

Ja, då menar jag Yatsys fina fostran som hennes förra matte och husse gett henne: "på matbordet får man inte vara." Här sitter hon mitt på bordet, ovanpå två grytunderlägg och kollar in vad jag har köpt på ICA. Säja vad man vill om det, men jag tycker att hon är ett roligt sällskap och man vet inte vad som händer. Just nu har hon en period med ett"kvällsrace", hon far runt som ett streck i lägenheten. Det är ju tråkigare med hunden, han varierar sej bara med att byta sovplats då och då dvs att gå mellan soffan och våra sängar
Första maj var vi ute i stugan hela dagen och hon fick gå ut så mycket hon ville. Det var nog lite ovant, för jag tror inte att hon var längre bort än två meter från huset. När vi skulle åka hem var hon naturligtvis borta. Jag letade en stund och såg att överkastet på min säng inte låg som förut, det var en liten bula på det. Och ja, det var en katt som låg hopkrupen där under, som om hon ville göra sej så liten som möjligt.Hon verkar annars trivas bra på balkongen här i stan också. Det ju mer att spana på nu när det blivit varmare ute, katter, barn, skator och fiskmåsar.
På handarbetsfronten är det lite stillestånd just nu, fast jag virkar lite rutor då och då. Det är bra, för det är så lätt att ta med sej.

2 kommentarer:

Anette sa...

Det är klart att hon ska sitta på bordet;) Det finaste man har sätter man ju där, eller hur?

Siv sa...

Sitta på bordet, är så typiskt för katter! De tycks tro att de är livets medelpunkt.....
Ha de gott!