fredag 9 april 2010

Att göra någon glad.....

Idag har jag gjort någon glad, det kostade mej ingenting och jag har mått bra av det hela dagen. På väg hem från jobbet gick jag in på Sjukhusapoteket för att lösa ut ett recept till mej. Jag hade ont i en höft, det fanns ingen stol ledig när jag kom, men en blev det ganska snabbt. Jag sjönk lättad ner där. Nästan samtidigt kom det in en ung tjej och hon såg så dålig ut att jag reste mej och sa att hon nog behövde den bättre än jag. Hon blev väldigt glad och tacksam, sa att syns det så tydligt och ja det gjorde det ju. Hon sa att hon just blivit utskriven och hade legat inne med dubbelsidig lunginflammation. Det vet jag ju att när man blir utskriven betyder det inte att man är frisk utan bara att dom inte ska ge mer behandlingar. Så jag tänkte en liten stund och sa sedan att hon kunde byta nummerlapp med mej så hon kom ut fortare. Jag hade ju hela dagen på mej. Hon blev så överväldigande glad så detta har jag levt på hela dagen och som sagt det kostade mej ingenting. Kan verkligen rekommendera en liten god gärning ibland för att må bra.
---Bilden visar en katt som försöker gömma sej, men glömmer att hon har en svans. Jag har ett överkast på soffan för eventuella hundar som hoppar upp där och det är under det hon kryper. Hon borrar ofta ned sej bakom kuddarna också, så dom kan ligga i stor oordning när man kommer hem.
---Idag tog jag fram cykeln och cyklade till stan. Det var soligt, men naturligtvis, det är ju April, kom det en regnskur på vägen hem. Nu hade jag regnkläder med mej så det gick bra. Jag tog en snabb långprommenad igår och fick som skrev tidigare ont i ena höften. Cykla gick bra och sedan är jag väl lite så att "ont ska med ont förgås".

1 kommentar:

Anette sa...

Visst är dom lite knäppa ibland? Bar dom har gömt huvudet så tror dom att dom inte syns;)