onsdag 21 april 2010

Seriekatten och några sockar!
---Vad Yatsy gör där ovanpå alla våra serietidningar vet jag inte, men jag tror att hon jagar en fluga. Han som ritar serien "Elvis" som finns i tidningen Metro, skrev att det var så bra när dom skaffade katt, för han fick så mycket uppslag till serien. Det förstår jag också. Ssedan Yatsy flyttat hit händer det något. Idag smet hon ut och låg sedan i en rabbatt och rullade sej. När hon sedan kom in var hon mer grå än svart. Som tur är tycker hon om att bli borstad. Annars har hon blivit kompis med den nya hunden. Nu kan dom ligga och sova tillsammans och det även när dom är ensamma hemma.
---Den andra bilden visar två par sockar, dom stora st. 42-43 och dom små till 1 år. Jag har lagt upp lika många maskor på båda, men dom stora med stickor 5 och dom små med stickor 2½. Det är roligare att sticka med tunna stickor, tycker jag. Dom stora är på beställning och dom små ska jag pracka på barnbarnet eller min systers barnbarn. Det kommer att bli flera liknade sockar, så dom kan få några var.

2 kommentarer:

Anette sa...

Har du testat att rolla Yatzy med en klädvårdsrulle? Det var det absolut bästa min katt visste:) Mycket praktiskt när dom fäller mycket.

kajsastina sa...

Jättefina raggsockor. Ska du sticka flera? Visst är detroligt att sticka.
Jagmåste köpa mer stickegarn nu då allt är slut.
kram
/Ulla