söndag 14 november 2010

Den smarta katten!!


Ja dum är hon inte våran Yatsy. Hon vet att hon inte får vara på köksbordet, men om du nu står en tallrik på kanten och en stol framför går det ju bra ändå. Gubben hade ätit en tallrik smaksatt filmjölk och låtit tallriken stå kvar. Det gick bra för Yatsy att sitta på stolen och slicka tallriken. Gott var det nog också för hon slickade sej själv om munnen länge efter. Då är det ju så synd att man inte har kameran om halsen, för som jag skrivit tidigare dom bästa bilderna kan man ju aldrig ta.
Novemberkaktusen är en som jag tog ett litet skott från grannens kaktus, när jag vattnade hennes blommor för något år sedan. Hon har två olika, en från England och en från Frankrike och jag tog skott från båda, men den andra syns inga knoppar på ens. Om det är Engelsmannen eller Fransmannen som blommar vet jag inte men ska ta reda på det. Jag fotograferade den för att skicka till henne.
Kvällen är sista på min semestervecka, men det ska bli skönt att börja jobba igen. Det är så mycket man vill hinna när man är ledig, så det nästan blir jobbigt. Nu ska jag lyssna på en talbok och sticka strumpor som jag har beställning på resten av kvällen.

2 kommentarer:

Siv sa...

Den som påstår att katter är dumma, har aldrig levt med katt!
Katter lyckas alltid få som de vill!
Jag har oxå talböcker när jag stickar. Perfekt, eftersom det inte hade blivit läst några böcker annars.
Ha de gott!

Eva Hudin sa...

Men vad roligt att hitta en som bloggar både katt och stickning. Ja, tänk om man hade en kamera till hands precis just då, då när det sker något dråpligt. Jag stickar ofta och nästan alltid med en talbok på. Just nu lyssnar jag på Potensgivarna. den är trevlig. Innan dess var det Creme Fraiche, mycket speciell.