fredag 5 november 2010

Lite garn och en tjurig katt!

Jag börjar med Yatsy. För er som har haft katter länge vet kanske att dom är sådana men för mej var det överraskande. Jag passade en pojke som är 3 år två timmar i måndags kväll. Yatsy blev väldigt störd av det. Det syns på öronen och att hon håller huvudet sträckt, när något inte stämmer.  Hon skulle vara 1 - 2 meter ifrån honom och stirrade hela tiden på honom. Han är van vid katter, har egna hemma och dessutom kunde han klappa henne fint och försiktigt. Det tillät hon, men var ändå på sin vakt.Han låg en stund på min kudde på sängen. Efterår hoppade Yatsy upp där och stod länge och luktade på kudden för att sedan lägga sej själv där ( och fortsätta att stirra stinnt).. Jag har ju haft besök av barnbarnet och henne brydde hon sej inte om alls sist hon var här. Första gången blev hon rädd och låg på vinden hela tiden.
Garnet, Fabel och Regia sockgarn köpte jag i Borås igår. Jag var på ett möte för jobbet och åkte buss. När jag skulle hem hade jag nästan en timma i väntetid. Först var jag som hastigast på Indiska och Åhlens men jag fick ångest av alla julsaker, så jag fortsatte till Ateje Margaretha för att kolla på garn.Kunde naturligtvis inte låta bli att köpa, 4 nystan av Regia och 4 nystan av Fabel. Det var 30% på Regia och jag har stickat mycket av det tidigare så jag vet att det blir bra.2 kommentarer:

Anette sa...

Haha..... Som du märkte är katter väldigt bra på att visa vad dom tycker. Jag funderar på att skaffa en liten Tuss till våren.

Siv sa...

Kul du hittade till min sida!
Visst är katter övertydliga ibland.
Men de har hög mysfaktor.

Trevlig Alla Helgon