måndag 3 januari 2011

En långkofta klar!

Färgen på bilden stämmer inte så bra, den är mörkare i verkligheten. Jag ska ha den ute i stugan. Som ni ser är det inte Yatsy utan King som är linslus denna gång. Han har haft en tuff dag, Yatsy har överfallit honom flera gånger. Vi har röjt inför flytten och hon blir så sprallig när det blir rörigt och måste väl få utlopp för det på något sätt.  Jag sorterar i tre högar, en till sopor, en till stugan och en till lägenheten.
Nyår var lugn och fridfull, tillbringade den på jobbet. Det märkliga var att när jag åkte in strax efter 17 var det vinterlandskap med rimfrost på träden, men vid 24-tiden droppade det från taket. Jag gick ut på balkongen för att se på fyrverkerier och det var då jag märkte det.. Innan hade jag varit på Intensivvårdsavdelningen och ätit smörgåstårta. Det var så lite att göra under Nyårskvällen att det kändes märkligt. Alla dåliga patienter kom på Nyårsdagens kväll i stället.
Mitt nästa handarbetsproject blir att virka mormorsrutor till  kuddfodral som dottern beställt. Jag har varit och köpt garn idag,

2 kommentarer:

Siv sa...

Vilken fin kofta! Jag har faktiskt tittat på något liknande att göra, men jag vill ha min kort, straxt under midjan ungefär. Men jag har ju mina påbörjade projekt, och jag har gett mig den på att de ska vara färdga innan nåt nytt hamnar på stickorna! (undrar om jag kan klara detta löfte?)
Ja du, vi vet hur mycket det är att röja! Och vi har mycket kvar....
Ha' de' gott!

Eva Hudin sa...

Grattis till en fin långkofta. Tänk när jag också kan säga detsamma; en kofta klar.