torsdag 30 december 2010

Att man aldrig lär sej...

 Ja då menar jag när man stickar koftor och ska sy ihop och sitter med två högerstycken. Denna gång var det bara från ärmhålet det var fel, intagningarna i sidan var rätt. Men det är ju bara så tråkigt att repa upp och göra om. Helst vill man bara slänga den. Under tiden jag jobbade med den, låg denna katt och sov jämte mej. Idag har vi röjt en del på vinden och då har det varit det full fart på Yatsy. Hon verkar tycka att "ju stökigare dessto bättre". Dessutom hittade vi hennes gamla leksaksmus. Det är nästan bara en rasslande skinnbit kvar av den, men den är lika rolig för det.
Jag försöker hålla henne inne så mycket som möjlig nu, men ibland smiter hon ut. Väl ute tvärstannar hon som om hon kom på att det var ju så här det var, snö och kallt  Hon står där och kliver och skackar snö från tassarna, men in ska hon inte. Jag måste först stänga dörren och så går det någon minut, så står hon utanför och jamar som den värsta marskatt När man öppnar dörren trippar hon in med svansen i vädret

1 kommentar:

Eva Hudin sa...

Rasslande skinnbitar känns igen, senast igår dök det fram en som legat bakom soffan. Värre var i somras, då det låt en sladdrig och mycket död näbbmus i min ena stövel. Gott Nytt År!