fredag 23 december 2011

GOD JUL!

Jag försökte ta en fin julbild på Yatsy, men det lyckades ej.Jag har inte skrivit på ett tag, men dels firade jag jul med familjen förra helgen och dels blev jag förkyld direkt efteråt. Dessutom har jag en lång arbetsvecka med fem långa arbetspass, varav tre är gjorda och två kvar. I morgon julafton blir det ett litet knytkalas hos barnes farmor. Jag går direkt från jobbet, så maten får gubben ordna med. Kommer väl förmodligen att åka direkt tillbaka till jobbet också. Det blir inte så många timmar mellan nattpassen.
Jag har börjat sticka på en blå tröja som jag ska försöka fota till nästa gång. Det blir nog lite stickat sedan när jag blir ledig, för jag har lånat flera talböcker som jag vill lyssna på. Det är alltid skönt att ha kommit så här långt på vintern , för jag tycker hela hösten är som en lång uppförsbacke. Jag trodde att det kanske skulle bli bättre nu när jag ändrat så mycket med mitt liv, men inte då. Då gäller det att tänka på allt positivt som finns i ens liv dvs, barn, barnbarnet, goda vänner, jobbet och Yatsy. Just nu far Yatsy runt som ett streck här i lägenheten. Det skulle vara roligt att veta vad som utlöser dom här attackerna. Jag läste just om detta i en tidning som menade att detta är deras sätt att motionera.

1 kommentar:

Siv sa...

När man som vi jobbar storhelgerna, får man fira jul när det passar. Förra året firade vi julafton 28 dec! Kul tyckte barnbarnen, med en julafton till.

GOD JUL!!