lördag 18 februari 2012

Innedag!

Jag har haft en riktig innedag. Dels har det varit tråkigt väder och dels känner jag mej lite halvkrasslig. Hoppas bara att det inte blir sämre för imorgon kväll ska jag göra första av två nätter.
Bilden visar Yatsy på en av alla hennes sovställe. För det mesta syns hon inte när hon sitter eller ligger här utan brukar vara helt dold bakom gardinen. Detta är nog ett bra ställe att kolla på alla utekatter. Yatsy har annars haft en riktig"röjardag" dvs hon har farit omkring över golven och lekt.
Igår satt jag vid matsalsbordet och jobbade med ett fotoalbum och plötsligt hade jag en svart katt som satt fast i handleden. Gubben kom med iden att hon kanske anser att det bordet är hennes, hon sover där ibland och jag inkräktar på hennes område. Jag flyttade till köksbordet och då var det inga problem så det kanske stämmer. Det är väl som sonen säjer: "Det där är ingen vanlig katt!" Han var här i torsdags eftermiddag och det märks att hon känner igen sin "gamla" husse, hon håller sej till han nästan hela tiden. Vi mötte honom vid tåget och for först till Eksteds bageri/cafe och fikade, för där har dom glutenfria semlor.
Fotoalbumet är bilder jag tagit på våran flytt från hus till lägenhet och fritidshus. Det började med att vi skrev upp när vi gjorde förbättringar ute i stugan, man glömmer ju så lätt och kom på att man kan ju fota också. Vad som retar mej är att jag inte tog något kort av köket innan jag målade det.

1 kommentar:

Siv sa...

aKul att ha ett sånt fotoalbum att friska upp minnet med. Som du sa, så glömmer man ju fort.
Nog är hon speciell din Yatsy!!
Hoppas du klarat dig från förkylning och annat elände.