lördag 8 maj 2010

Stickfri helg!


Ja lagom till att Yatsy har fått bli lite utekatt har jag köpt en bok "Din innekatt", aktivering och skötsel. Jag har lånat böcker på biblioteket tidigare och läst om katter och dess skötsel, men denna var den bästa. Jag har läst den från pärm till pärm och kan då bara konstatera att Yatsy är en fullt normal katt. Jag får sluta och jämföra henne med min barndoms ladugårdskatter.
Jag har just kommit hem från Linköping, efter att ha varit där två nätter och varit mormor. Det lilla barnbarnet närmar sej ett år och den värsta mammigheten har gått över så det går bra att passa henne nu. Jag åkte tåg dit och buss hem. Båda gångerna passerade jag Jönköpings Station. Det måste vara en av landets vackraste tycker jag. Den är ljus och fin med glasväggar och läge alldeles vid Vättern.
Dessutom har jag klarat av och inte sticka på hela tiden. Det måste vara rekord.

3 kommentarer:

kajsastina sa...

Det är roligt med katter. Min birmakatt Sessan är innekatt, menbrukar få vara på litet sommarlov och lukta blommorna och hon springer inte bort. Mitt barnbarn har precis fått katt, så jag funderar om jag ska köpa den där kattboken du skriver om.
En stickfri helg låter svårt! Men barnbarnet gör väl att du inte hinner. Själv har jag, trots allt annat som hänt,ikväll stickat klart ett par sockar.
Ha detgott!
kram
/Ulla

Anette sa...

Vilken härlig bild det var på boken.

Sunna sa...

En helg utan en maska är det nog bara barnbarn som kan se till