söndag 30 maj 2010

Pinsamt!
Det blev lite pinsamt för Yatsy när vi satt ute på altanen en dag i veckan. Tuppen och hönan kom och la sej i min rabatt och Yatsy blev alldeles hänförd. Hon laddade upp och tog ett jätteskutt från altanen och hamnade bakom ryggen på tuppen , sedan hände ingenting och Yatsy kom alldeles av sej. Det var ju meningen att dom skulle bli rädda. Pinsamt!
Jag har varit och hälsat på barnbarnet och hennes föräldrar i helgen. Det blev bara en natt denna gång. Gubben hade åkt redan på torsdag men jag åkte först i går lördag. Jag hade tänkt åka buss hela vägen dit men upptäckte på fredag kväll att det inte gick någon buss härifrån in till stan på morgonen. Jag hade läst tidtabellen slarvigt. Det blev till att cykla in. Jag ställde cykeln på jobbet där det går bra att låsa fast den i cykelstället och står dessutom under tak. Jag var rädd att försova mej så jag ställde tre klockor på ringning men vaknade naturligtvis alldeles för tidigt. Dessutom traskade Yatsy fram och tillbaka på mej ett par gånger under natten. Hon hade slagit ned en blomkruka också, så det kanske var något ute som störde henne. Jag tror inte att hon gjort det tidigare. Nu var det en misslyckad tomatplanta som jag nog fått slänga i vilket fall som helst.
Bild nummer två visar sockorna som jag stickar. Det är på stickor nr 2.5. så det är tunnt men väldigt roligt. Jag växlar med att sticka riktiga raggsockar på stickor 5.0. Det får inte bli några tröjor förrän till hösten nu och då ska jag göra en långkofta till mej, fast jag kan ju ändra mej många gånger innan dess.

1 kommentar:

Sunna sa...

vilken modig tupp du har som inte låter sig skrämmas