onsdag 12 maj 2010

TACK!!!

TACK alla ni som läser min blogg och ni som dessutom tom skriver kommentarer. Det är jätteroligt. Min blogg kom ju till mest av en slump. Två syskonbarn startade egna bloggar. Jag blev nyfiken och vips hade jag skapat en egen, tänkt först som en stickblogg, men har blivit lite som min egna dagbok. Katastrofmänniska som jag är har jag sparat ned den på datorn och på ett USB-minne. Många bloggar som jag läser ser så proffsiga ut, men till sommaren ska jag få hjälp av sonen att göra min bättre. Jag har dessutom en egen hemsida med mjölk- och glutenfria recept. Den är inte uppdaterade på länge, men vi ser att det finns besökare där. Vi ska göra om även den till blogg.
Igår när jag kom från jobbet var det riktigt varmt och skönt ute. Jag sover ju "färdigt" på jobbet efter jouren så jag brukar vara hemma vid tolv. Yatsy hade inte varit ute på två dagar så jag tyckte att hon kunde få komma ut lite. Hon gick lite fram och tillbaka på dörrmattan men stannade kvar inne. Nu är hon väl inte frisk tänkte jag. Det var så det var också märkte jag senare. Hon kräktes riktigt mycket och verkade trött, men hon drack vatten i alla fall. Hade hon nyss varit ute kunde man ju tänkt sej att hon ätit något olämpligt, men så var det ju inte. Idag är hon sej själv igen. Bilden på henne tog jag alldeles nyss. Det är alltid svårt när små barn eller djur är sjuka för dom kan ju inte tala om vad felet är.
På stickfronten är det fortfarande sockar som är på gång. Jag får väl lägga alla i en hög sen och fotografera. När jag stickar lyssnar jag ofta på talböcker. Det går att låna hem talböcker från vårt bilbliotek till datorn. Det är verkligen suveränt. Jag kan lyssna på vilken dator som helst, det är bara att logga in med mitt lånekortnummer. Jag behöver inte hålla reda på var jag slutar när jag gör uppehåll, den håller reda på det.

3 kommentarer:

Anette sa...

Stackars Yatzy. Hoppas hon är pigg snart igen. Har du avmaskat henne? Min katt brukade kräkas när det var dags. Det brukade va lagom vår och höst.

nattstickan sa...

Ja det är nog riktigt, nu när hon varit ute. jag har inte tänkt på det, vi gör ju det med hundarna med jämna mellanrum.

incredible me sa...

Kul att du skriver så mycket.
Önskar jag orkade skriva lite mer.
Men det är väl bara att ta sig i kragen... =)