torsdag 5 maj 2011

Nu är det fullt upp, så jag har inte hunnit sticka så mycket. Dessutom var jag inne på biblioteket på Borås sjukhus och lånade böcker igår. Jag har lånekort där, för Lab  hör inte till Alingsås utan Borås sjukhus.Dom brukar alltid ha bra nya böcker att låna och så var fallet nu också. Det går också bra att beställa dom via nätet, så får jag dom via Internpost och det är suverän. Vi var i Borås igår för gubben skulle in på en undersökning. När vi ändå var där passade vi på att både handla, fika och äta mat där.
Idag har jag servat gubbar med mat och kaffe ute i stugan. Vi fick hjälp med att flytta hundgården och lita annat tungt, så jag tyckte dom var värda att få lite uppassning.Under tiden målade jag på det ena uthuset. Vi ska ha tomater framför en vägg där så det var lättast att måla den nu innan. Jag har kommit ihåg att ha kameran med, så jag kan ta lite före och efter bilder.
Bilden här ovan tog jag när jag bakade härom dan och det blev varmt i köket. Dom gröna pillerkartorna som kom med är mina allergitabletter. Just nu är det dock bra på allergifronten för mej. Det jag reagerar mest på är faktiskt damm.
Nu ska jag jobba helgen som kommer. Jag får säja som en tidigare chef sa en gång. "Det är tur man får komma till jobbet och vila upp sej". Det är inte ett fysiskt tungt jobb jag har och inte likt det man gör hemma, så ibland känns det faktiskt just så.

1 kommentar:

Fetbulan sa...

Hej på dej! Kul att läsa din blogg,jag är lite seg att uppdatera min ibland. Tråkigt att det bara va du och jag som ville vara med i blodomloppet, inte mycket fika´korg där. Sen idag 3/5) ringde en tjej från iva (maria bergenz)som inte kunde och undrade om jag ville ta hennes plats och jag sa ja. Du kanske kan kolla om någon avd har plats över? Ha det gott!!