torsdag 8 juli 2010

Bokfrossa.
Nu har jag fått alla pocketböcker jag beställt från Bokus. Jag trodde det var fem böcker men visade sej vara sex stycken till ett totalt pris av 195 kronor. Då hade jag en bonuscheck på 50 kr men det var fraktfritt. Jag har fått en pocketbok från jobbet också som är med där på bilden plus en ytterligare bok "Ät upp till bevis" fakta och fördomar myter om mat och hälsa. Den beställde jag också från Bokus. I helgen hade dom 15% rabatt på alla beställningar. Ämnet tycker jag är väldigt intressant, skulle jag utbilda mej till ett nytt yrke skulle det vara dietist. Det är lite för sent dock med att börja om och dessutom trivs jag med att vara "biomedicinsk analytiker", legitimerade är vi ju också numera. Det är bara ett så väldigt långt namn. Till böckerna, det är inte en enda deckare. Jag kunde inte hitta någon bra som jag inte läst även om det finns massor. Alla ska ju numera skriva deckare eller ge ut en kokbok, men många av dom skulle aldrig ges ut tycker jag. När det gäller deckare tycker jag bäst om Engelska författare.
Bilden på Yatsy tog jag när jag satte upp tältet i trädgården. Sonen ska låna det så det behövde kollas att allt finns och är helt. Det fattades tältpinnar, dom har jag använt i trädgården med att fästa dom blå näten med och tydligen inte lagt tillbaka. Det är ingen ide att börja leta, utan jag köpte nya igår.
Annars börjar jag känna mej "normal" igen, var väldigt trött när semestern började. Att vara så trött är ju väldigt deprimerande och det är svårt att komma igång igen. Allt känns så tråkigt. Ett bra sätt att bli på bättre humör är att gå på dator och kolla på små filmer med barnbarnet. Den sista leker hon tittut med sin pappa så det är mycket skratt och du kan inte låta bli att bli glad.

1 kommentar:

Katarina sa...

Jasså yatzy är en liten klätterkatt!
Det ante mig! :)
Kul att kika in lite då och då och få lite uppdateringar om hur ni har det. Hoppas ni har en lugn och skön sommar!

kram katarina