fredag 18 februari 2011

Nu är koftan till barnbarnet klar. Jag har gjort den med dragkedja, bestämde mej för att det är lättast för henne. Den ska vara till 2 år men ser väldigt stor ut. Snart är hon väl så stor också att hon bestämmer själv vad hon vill ha på sej, så jag får väl hålla mej till att sticka sockar till henne i fortsättningen. Jag såg annars i skyltfönstren att det är vårens färg på tröjan. Det var rosa, blommigt , volanger och rysch på alla kläderna tyckte jag. Jag var inne i stan och hämtade mina nya glasögon så nu ser jag bra , men det kostarockså.
Nu har jag en långledig helg framför mej. Inför flytten kan jag inte göra så mycket nu, men jag har varit och köpt 10 stycken flyttkartonger, storlek "Mellan". Jag tror att dom blir perfekt att lägga böcker i. Jag har ändå röjt riktigt bra bland dom, även pocketböcker har jag lyckats skicka iväg.
Nu i helgen ska jag försöka göra lite  i stugan i stället, sy dynor till kökssoffan bl.a.

1 kommentar:

Siv sa...

Så fin koftan blev! Och du, de där små växer så fort att man inte hinner med. De hinner knappt använda det förrän det är för litet.
Packa inte för mycket böcker i kartongerna! De väger mer än man kan tro. Jag vet! Vi packade i papperskassar, då blev det inte för tungt! Sitter och njuter av att vara färdig med flytten....Lycka till med din!