torsdag 10 februari 2011

 Ja nu har Yatsy hittat tillbaka till sin kudde. Jag brukar sitta här jämte och sticka eller virka, samtidigt som jag ser på TV eller lyssnar på talbok. Fast idag har det varit full fart på henne, King har varit alldeles förskräckt. Hon står och boxar han på nosen, springer iväg  och lägger sej i bakhåll för honom, så han vet inte hur han ska göra. Det enda straff som han kan komma på är att bita sönder hennes leksaker t.ex hennes bästa leksaksmus och idag försökte han äta upp hennes garnnystan.
Jag har gjort en ny genomgång i mina  bokhyllor. Det blev en hel kasse att skicka iväg. När jag höll på som bäst och hade böjt mej ned för att lägga böcker i

kassen, reser mej upp och en svart katt sitter i ögonhöjd, i ett hål och stirrar på mej. Katter är ju fantastiska på att kunna hoppa upp och hamna precis rätt. Dessutom är Yatsy väldigt bra på att stirra.
Idag kom virkboken som jag beställt. Den motsvarade faktiskt förväntningarna, där var några sjalar som jag kan tänka mej att virka i framtiden. Jag har virkat mycket när jag var yngre, då var det väl mest dukar, men det finns ju så mycket annat också.

1 kommentar:

Sunna sa...

ser ut som en riktigt spännande bok