söndag 10 april 2011

Utelåst!

 Men först kudden, nu är den klar. Kameran ljuger lite både med storlek och färg. Den är mindre och mörkare i verkligheten, men det är mina färger och så passar den ihop med soffan. Nu är det bara att fundera på vilket av alla mina project jag ska börja med, sockar, pulsvärmare eller tröjor.
Den som blev utelåst var Yatsy, på balkongen en hel natt!. Jag gick ut där precis när jag skulle lägga mej och tänkte mej inte för att kolla var hon var sedan. På morgonen när jag kom upp saknade jag henne och började leta i lägenheten  och kollade till sist balkongen och jo, där satt hon. När hon kom in gick hon runt mej och jamade högljutt en lång stund, precis
som om hon läxade upp mej. Ja, jag ska inte göra så mer utan alltid kontrollera var hon är. Någon skada verkar hon inte ha tagit i alla fall och hon går fortfarande gärna ut där.
Jag fick väl mitt straff senare på dagen. Jag stod på en pall i klädkammaren och skulle ta ned en låda från hyllan. När jag lyft den kände jag för sent att den var för tung. Jag föll bakåt tillsammans med lådan. Precis innan jag nådde golvet for lådan iväg till sidan om mej. Medan jag föll hann jag fundera på hur mycket skador jag kommer att få. När jag väl landat, låg jag länge och kände efter, slog jag mej inte mer. Jag lyckade undvika allt på väg ned och föll ut genom dörren och helt platt på ryggen. Medan jag låg där kom Yatsy och satte sej jämte mej och jag bestämde att hon nog tyckte synd om mej.Visst känns det nu dagen efter men med tanke på det höga fallet är det inget.  Jag har alltid tyckt att sonen är en olycksfågel som råkar ut för konstiga olyckor men ny vet jag vem han ärvt det av. Jag hade satt upp, en bra pall, på min inköpslista när jag flyttade hit men inte hittat någon än, nu får det bli snarast. Där vi bodde förut var det lågt i tak och därför inga höga hyllor som det blir här.

4 kommentarer:

Siv sa...

Ja, visst är det lätt att bli av med en katt! De lyckas alltid smyga bakom ryggen på en.
En trappstege kan rekommenderas till höga hyllor. Tar inte mycket plats ihopfälld.

Ha en skön avslutning på helgen.

Anonym sa...

Tur att det gick bra och att du inte bröt någonting.
Katten fick sig en uppfriskande natt i det fria (nästan)

Anna sa...

jättefin kudde :)

Anna sa...

jättefin kudde :)