fredag 1 april 2011

Möbelångest!

 Men först lite om bilderna. Jag tog dom när jag åt frukost i onsdags. Samtidigt som jag åt , äter Yatsy upp alla blommor på denna krukväxt. Det var små vita blommor.
Hon verkar ha funnits sej tillrätta med flytten, för nu far hon omkring som ett svart streck här i lägenheten. Jag "hittade" ett vadderat överkast när vi flyttade som jag lagt på min säng. Det är så stort att det hänger ned till golvet och där är det perfekt att ligga i bakhåll för ett överfall. Jag vet inte varför hon verkar gilla det så, men hon studsar även omkring i sängen och hänger i det. Det är väl bara att se hur länge det håller, men hellre det än att hon ger sej på en tapet.
Möbelångesten beror på två saker.
1. Jag hade beställt en TV-bänk och en hög smal hylla på MIO-möbler. Vi hämtade dom i veckan och det är ju samma system som IKEA, även om du kan beställa att någon kommer från MIO och monterar  ihop möblerna. Flytten kostar ju en hel del så jag tänkte att detta kan jag ju spara på, men ångrade mej nästan när jag plockat upp allt.Hyllan som borde vara lätt var det inte trots att vi hjälptes åt. TV-bänken innehöll massor av delar så jag blev alldeles genomsvett när jag lagt ut allt, men den visade sej vara lättare för alla delar var numrerade med små lappar och en bra beskrivning till. Jag klarade att montera den helt själv. Jag har inget emot IKEAs möbler, dom har en hel del bra, men dom hade ingen TV-bänk som klarade den vikten som jag skulle ha.
2. I helgen måste vi försöka ta vara på allt som är kvar i huset vi flyttat från. Det är en del möbler kvar som vi inte får plats med här, men vad ska vi göra av dom? Dessutom är det en del grejor som jag heller inte vet vad jag ska göra med, stugan rymmer inte mer heller.Fast vem vet vad som ryms i lägenheten nu, för jag har börjat röja undan grejor här, som jag inte förstår varför jag tog med.

2 kommentarer:

Fetbulan sa...

trevlig blogg du har, min är lite dålig uppdaterad som du märker. kanske skulle bättra sej? Ha det gott

Siv sa...

Jag känner igen det där, med att ta med för mycket till lägenheten. Det har blivit både en och två gallringar sen vi flyttade in! Min Alliz gillade också Lyckoklöver-blommor, men själva bladen var bättre! Saknar min katt, men ska försöka lugna ner mig och inte ta hem nån ny förrän till hösten. Men jag har redan kollat in på de olika siamessidorna....Farligt!
Hoppas ni är klara med huset och kan njuta på balkongen nu när våren kommer med stormsteg!
Ha de gott!