fredag 8 maj 2009

Färdigvirkat

Nu har jag virkat färdigt babytäcket. Blixten på kameran gör inte färgerna riktig rättvisa. Funderar på om jag ska virka en kant runt också, men då måste jag köpa mera garn. Jag ska tvätta upp det också så att det inte medföljer några Yatsyhår även om hon inte fäller något som jag ser.
Annars har hela veckan gått åt till sonen flytt till den stora staden. Igår körde vi dit två flyttlass med en liten lastbil som vi hyrde på Statoil. Det var väldigt smidigt. Där han bor nu finns hiss så inga trappor att bära i och det gick att köra ända fram till dörren. Jobbigt blir det ju ändå. Jag har jobbat 3 nätter och inte varit hemma mellan passen. Idag var det en visning av lägenheten också och då passade jag på att slänga allt skräp som var kvar och dammsuga upp det värsta innan hon kom. Det är några möbler kvar som inte får plats i någon av deras nya lägenheter. Vi får väl ta hit dom först så får vi se hur vi gör med dom.
I morgon ska jag åka till Göteborg för att dels sätta upp gardiner och dels åka till IKEA. Vi kan återanvända gardinerna från hans första lägenhet, det ska vara typ mörkläggning igen (svart- och grårandiga), men måste köpa gardinstänger.
Det var besiktning av lägenheten i onsdags och som han sa "att vad gör man inte för sina barn", när jag sa att jag ska städa.

Inga kommentarer: