måndag 4 maj 2009

Tradera


Det här garnet fick jag med posten idag, har köpt det på tradera. Till vadå? Ja det undrar jag också, om inte annat får det väl bli några färgglada raggsockar. Det var välpacketerat med en massa tejp, precis som jag brukar skicka.
Yatsy fick jag åka hem med i lördags, husse saknade henne. Han står mitt uppe i sin flyttning nu och ringde ikväll och bad om hjälp. Han fick inte gjort något vettigt och behövde lite moraliskt stöd till packningen. Jag ska börja jobba kl 18, men lovade att komma på förmiddagen. Jag jobba tre nätter varav en extra och en bytt från dagtur till natt. Jobbar extra hela söndagen också, brukar inte ta dagturer men en helg ger ju så mycket mer pengar, så man har inte råd att säga nej.
Idag har jag gått med trimmern runt rabatter och buskar. Kirskål och gula hallonskott är det mycket gott om. Jag har märkt att är man hård mot kirskålen kommer gräset istället och den försvinner nästan. Dessutom skulle sotarn komma på förmiddagen men det hade vi glömt och tänt i pannan. Han kunde komma igen på eftermiddagen så vi fick sotat. Förra veckan skulle det vara brandinspektion som vi också glömt så att han fick komma tillbaka senare. Men det är inte bara vi som glömmer, sotarn var här förra veckan på måndag och det visade sej att han var en hel vecka fel och skulle befinna sej i en helt annan trakt.

1 kommentar:

Iwona sa...

Ha, ha. Man köper garn ibland för att man tycker om och sedan ska man hitta på vad ska man gör med den. Det känner jag igen :)