lördag 22 augusti 2009

Istället för en blomma!

Ja, jag har en liten bok som heter det. Den innehåller massor av kort med kluriga texter som det nog är tänkt att ge bort. Här betyder det att när Yatsy är här får man bara ha blommor på halva fönsterbrädan. Även om hon är innekatt vill hon ha full koll på omgivningen. Hon känner dessutom igen våra bilar på ljuden när dom kommer. Favoritsovplats varierar, men just nu är det detta fönster.
Annars är livet segt just nu. Har gjort två nätter och har en kvar. Igår när jag kom hem la jag mej för att läsa, men kände mej trött så bestämde mej för att försöka sova en stund till. Kl 18 kom gubben in och undrade om jag inte skulle jobba ikväll. Det var bara att rusa upp och ringa jobbet att jag är försenad. Jag var där kl 18.20. Det är ju tur att jag är van att bara kliva upp och vara skärpt på minuten, tröttheten kommer senare. Men det är inte dåligt att försova sej när man börjar jobba kl 18.
Kollade just på min tjänstgöringslista för Juli, jag har jobbat 38.5 timmar extra plus jourtid. Augusti är nog lika dan, så det är nog inte så konstigt att man är trött.

1 kommentar:

mamma-Inger sa...

Ja det är inte dåligt att försova sig när man börjar 18. Men jag har själv jobbat nätter så jag vet hur seg man kan bli ibland.