fredag 12 juni 2009

Regndag

Idag är det första riktiga regndagen på min semester, men det gör mej inte så mycket. Jag har fått gjort en hel del av vad jag hade tänkt, dvs städa huset. Denna gång har jag dock börjat med det lättaste och har det värsta kvar. Jag har bl.a. kvar att städa badrummet, dra fram tvättmaskin och badkar.
Jag är stolt över att jag lyckats spara min blogg som en mapp på datorn för det här är min dagbok som jag gärna vill ha kvar. Så har jag naturligtvis även kört över den till ett USB-minne. På min första datautbildning fick jag lära mej att man ska veta vad man ska göra inte OM datorn kraschar utan NÄR den gör det. Det var före Windows och Internets tid, vi arbetade i DOS-systemet och jag begrep inte mycket, men just det fastnade.
När jag städat har jag lyssnat på en ljudbok, en deckare som var så där. Den utspelade sej krig Göteborg-Lerum-Borås och hette "Fruset ögonblick" av Camilla Ceder. Den hade kunnat kortats ner något och så tycker jag inte om böcker som skiftar mellan olika tider. Nu har jag börjat läsa Reginald Hills nya bok "Döden löser alla problem". Det är en Engelsk deckare och det är det jag helst läser. Det finns så många bra Engelska deckarförfattare.

Inga kommentarer: